banner

Particuliere Verzekeringen

Assurantiekantoor H Wouters biedt u financiële zekerheid, zowel op de korte als op de lange termijn. Dit bereiken wij door u vakkundig te adviseren en door passende voorzieningen te bieden die passen bij uw unieke situatie. Uiteraard controleren wij regelmatig of uw verzekeringen en voorzieningen nog het meest geschikt voor u zijn. Vanzelfsprekend bieden wij u een uitstekende service wanneer u een schadegeval heeft.
banner

Zakelijke Verzekeringen

U loopt als ondernemer vele financiële risico's. Sommige zijn overduidelijk en andere erg onzichtbaar. Wij zorgen voor een inventarisatie van de risico's en bepalen samen welke risico's middels een verzekering afgedekt dienen te worden. Wij zorgen ervoor dat u de handen vrij heeft om te ondernemen, in de wetenschap dat de continuïteit van uw bedrijf is gegarandeerd
banner

Hypotheken

Gefelictiteerd! U staat op het punt om een grote stap te zetten in uw leven. Of u nu als starter uw eerste huis gaat kopen of u bent toe aan een nieuwe omgeving? De koop van een woning is een grote stap. U gaat een grote financiële verplichting aan voor een lange tijd. Wij vinden dan ook dat u deze keuze goed geïnformeerd en onderbouwd moet maken. Wij staan voor u klaar met deskundig advies! We denken met u mee in oplossingen.
Maak direct een vrijblijvende afspraak